TRIMFORM Elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smertebehandlinger og muskel-relaterede sygdomme.

Fremgangsmåden er ganske simpel. Ved hjælp af elektrodeplader der fastsættes på huden, sendes svage strømimpulser til musklernes “nervetråde”, disse impulser fremkalder en rytmisk veksling mellem sammentrækning og afslapning.

Denne veksling fungerer ligesom kraftig motion, dog uden at belaste en svag struktur. Hermed løsnes de generende ophobninger af affaldsstoffer, samtidig med at musklen genoptrænes.

MUSKLER og SMERTE

Hver gang man bruger sin krop sker der forbrænding af energi i de muskler der er aktive. Ved denne energiforbrænding udskilles både affaldsstoffer og mælkesyre i musklerne, og muskelproblemer opstår typisk, hvis der produceres flere affaldsstoffer og mere mælkesyre, end blodet kan nå at fjerne.

“Overskuddet” af affaldsstoffer bliver nemlig siddende tilbage i musklerne, som derved populært sagt får mindre plads at røre sig på. Musklen bliver hård og begynder at trykke på nervebanerne, naturligvis med ømhed og smerte til følge.

Værre bliver det, da blodcirkulationen nu har vanskeligere ved at trænge igennem de hårde og spændte muskler. Et typisk eksempel herpå er spændingshovedpine. En “ond cirkel” med smerter og dårlig livskvalitet er startet,
– her kan TRIMFORM hjælpe dig til at bryde denne “onde cirkel”.

TRIMFORM hjælper dig:
Med TRIMFORM behandlinger opnås en forøgelse af blodcirkulationen i de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre, som borttransporteres øges markant. Samtidig hermed medfører de rytmiske sammentrækninger, at der bliver løsnet op for muskelspændingerne.

En ekstra smertelindring opstår fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorfiner (kroppens eget smertestillende middel), der er uden de bivirkninger, du kender fra piller og anden medicin.

TRIMFORM kan mere:

Men TRIMFORM kan mere end det. Fordi den stimulerer til øget blodgennemstrømning af musklerne, er den med til at fjerne væskeansamlinger i huden. Disse væskeansamlinger kaldes, når de befinder sig i de øverste hudlag, for Cellulitis eller populært “appelsinhud”.

TRIMFORM behandlingen er også, igennem de rytmiske muskelsammentrækninger, med til at gøre musklerne mere smidige og slankere. Der opstår således en slankning af muskulaturen, når man behandles med TRIMFORM.

TRIMFORM hjælper dig bl.a. med:

Figurtrimning gennem muskeltræning – totalt eller punktslankning.

Muskelopspædning, opstramning af slap hud og mavemuskler.

Fjerner af cellulitis(Appelsinhud).

Sportsskader.

Lindring af ømme led og muskler.

Gigt behandling.

Fedt forbrænding

Forebyggende behandlinger

Manglende energi

Dårligt kredsløb

Fibromyalgi

Behandling af cellulitis

Ansigtsbehandlinger

Forskellige smertebehandlinger

Muskel genoptræning

Fjernelse af muskelspændinger

Trimform – indre og ydre velvære